Resum del primer Event launch del #TechnovationCAT 2019
El dijous 24 de gener va tenir lloc la sala d’actes Manuel Martí Recober de la Universitat Politècnica de Catalunya, el primer Event launch de l’edició 2019 del Technovation Challenge a Catalunya. Varen assistir més de 70 persones entre nenes, noies, mentores i ponents.
La sessió la va inaugurar Núria Garrido Soriano, Vicerectora de Docència i Estudiantat de la Universitat Politècnica de Catalunya – CatalunyaTech, que ens va donar la benvinguda i ens va explicar com va ser la seva vocació i la seva experiència com a dona que va estudiar i que treballa en una professió on hi ha moltes menys dones que homes, animant en tot moment al fet que les noies persegueixin els seus somnis i s’apuntin a realitzar carreres STEM.
A continuació Carme Fenoll Clarabuch, Cap del Gabinet del rector, va reiterar la benvinguda en nom de la Universitat Politècnica i ens va presentar a l’equip júnior “Open Minds” que va guanyar la temporada passada.
Dos de les components de l’equip ens van explicar la seva experiència en el programa, que és el que més els va agradar de la seva participació i quins aspectes van ser més complexos o difícils en la seva realització. Van compartir la seva vivència amb totes les assistents en un petit col·loqui on les nenes i noies els van preguntar els seus dubtes. Vàrem finalitzar la seva intervenció veient el vídeo que van presentar com a presentació de la seva App, “DONAR”.
A continuació Ana de la Rosa, Principal Program Manager en HP Inc, mentora i jutgessa en Technovation Challenge va iniciar la seva presentació explicant-nos com va conèixer el programa, com va començar a entusiasmar-se per ell, fins a decidir participar com a mentora i jutgessa en les anteriors edicions, posteriorment va fer una fantàstica ponència denominada “Una dona en Tecnologia: el món que canviarà”, explicant-nos la seva visió sobre la tecnologia i el paper de la dona en ella.
Vàrem tancar la sessió amb la intervenció de la co-ambaixadora de #TechnovationCAT Aintzane Morales que va realitzar un petit taller denominat: Primers passos a Technovation Challenge. Desing Thinking, presentant les fases que componen el programa, què cal desenvolupar des d’aquest moment, i que aspectes cal tenir en compte i començar a planificar i decidir, per a posar-nos en marxa al més aviat possible.
Moltes gràcies a totes per la vostra assistència, des de l’ Associació Espiral i l’equip de gestió de #TechnovationCAT estem molt i molt contentes i il·lusionades de tornar a compartir aquesta experiència amb les participants, mentores i col·laboradors d’aquesta nova edició.
Esteu preparades per canviar el món?
Podeu explicar la vostra experiència a les xarxes socials amb el hashtag #Technovation2019 Us hi esperem!
Organitza: