3 hores com a jutge: lidera Girls for a Change

5 d'abril de 2017

Lidera #Girlsforachange

Inspira a una nova generació de noies a canviar el món a través del poder de la tecnologia.

Com a jutge virtual de Technovation, revisaràs les APP mòbils i els models de negoci creats pels equips de Technovation per resoldre problemes en les seves comunitats. Els teus comentaris i suggeriments ajudaran a les joves “empresàries” a preparar-se millor i a aprendre de l’experiència.

No és necessari que siguis especialista en tecnologia: les noies treballen temes de resolució de problemes, comunicació, màrqueting, pla d’empresa i prototipat de APPs. Tots els treballs es presenten en anglès.

Uneix-te a la nostra comunitat i ajuda a canviar la vida de milers de noies de tot el món. Hagis estat o no mentora durant el repte, tens l’oportunitat de ser jutge virtual per als equips d’altres països i contribuir així al Technovation Challenge.

Compromís de temps: 3 hores entre el 26 d’abril i el 14 de maig.

Gaudiries revisant diferents solucions de APPs per resoldre els problemes del món!

REGISTRA’T JA!

Al nostre país, 367 nenes i joves d’entre 10 i 18 anys estan creat una APP que resol un problema social, a través de la seva participació a Technovation Challenge, una experiència de tecnologia i emprenedoria.
Les solucions estan inspirades en 6 dels reptes per a la sostenibilitat de la Nacions Unides: Pobresa, Medi ambient, Pau, Equitat, Educació i Salut
A nivell mundial, participen més d’11.000 nenes i joves en més de 120 països. Ser jutge virtual significa l’oportunitat d’impactar positivament i inspirar a aquestes joves i nenes.

Share This