Tot un èxit de la jornada pel Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència a Lleida

19 de febrer de 2020

Més de 80 persones van prestigiar la jornada pel Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència organitzada per Technovation Lleida.

L’acte va comptar amb la participació de la Núria Salán parlant sobre les dones invisibles i desconegudes en el món de la ciència i el paper fonamental que han exercit. Tot seguit es va fer una taula rodona amb professionals de sector TIC i alumnes d’enginyeria compartint les seves experiències amb el propòsit de ser un referent a les nenes, inspirar-les i trencar paradigmes. Tenir referents femenins STEAM és clau per la paritat al sector tecnològic.

Technovation Girls és una iniciativa global amb l’objectiu d’incrementar la participació femenina en l’àmbit tecnològic, impulsada per l’Associació Espiral, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, compta amb la col·laboració de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (UdL), del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, de firmes vinculades al món tecnològic a través de l’Associació d’Empreses de Tecnologies de la Informació de Lleida (AETI) i de l’Ajuntament de Lleida.

Aquest any a Lleida hi participen 80 nenes de 10-15 anys entre diferents centres educatius!

Share This