Espiral comparteix amb un grup d’entitats, associacions i empreses idees, projectes, activitats… En “en.red.A2 con Espiral”, volem crear un espai per donar a conèixer aquestes connexions i fer una petita presentació dels amics en.red.A2 amb Espiral per generar sinergies i per crear xarxa.

Aquesta iniciativa s’ha posat en marxa recentement i mica en mica anirem afegint a la web els nous amics i en.red.A2. Pot ser alguns ens faran descobrir noves possibilitats, ens informaran de projectes, esdeveniments o recursos que ens poden ser útils, o ens ajudaran a trobar allò que estàvem buscant relacionat amb les tecnologies i l’educació. Pot ser també, en el cas d’alguna empresa d’en.red.A2 que ens fa ofertes especials pels socis i sòcies d’Espiral.

En definitiva un espai per obrir-nos al món i per fer palés que no estem sols i que treballar en xarxa sempre és més enriquidor i positiu.

En conveni amb Espiral


Educared

El programa EducaRed està impulsat per la Fundació Telefònica, Telefònica i una majoria d’organitzacions del món educatiu en la qual es troben les principals associacions professionals, Confederacions de pares i Sindicats.

EducaRed es proposa generalitzar Internet com a eina d’innovació i formació pedagògica entre professorat, pares i alumnes de primària, secundaria, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà. Amb aquest objectiu, des de fa deu anys funciona el portal http://www.educared.org al qual estan subscrits més de 12.000 centres espanyols. EducaRed celebra cada dos anys un congrés internacional amb afluència de milers de docents.

tiching

Tiching

Tiching treballa per a la difusió dels continguts educatius existents a la xarxa d’Internet i per a posar en contacte la comunitat educativa. Gairebé 6500 persones comparteixen més de 60.000 continguts a través del portal http://es.tiching.com/.

Tiching i Espirals han signat un acord de col·laboració que contribuirà a l’enfortiment dels objectius de totes dues organitzacions.

Revista Comunicación y Pedagogía

El Centre de Comunicació i Pedagogia és un Centre de Recursos
Educatius, de caràcter privat i sense finalitats lucratives, gestionat
per l’Associació de Premsa Juvenil (APJ), i per una sèrie d’estudiants i
voluntaris docents que configuren un important grup interdisciplinari.

Espiral, Educació i Tecnologia disposa d’un espai a la revista Comunicación y Pedagogía que ens permet realitzar difusió de les pràctiques vinculades a l’ús de la tecnologia en l’educació.

En.red.a2. amb Espiral

DIM

El grup d’investigació DIM UAB (Didàctica i Multimèdia) neix com a
grup d’investigació (reconegut per la UAB) en el Departament de
Pedagogia Aplicada, en el marc institucional de la Facultat de Ciències
de l’Educació de la Universitat Autónoma de Barelona.


AulaBLOG

Aulablog és una associació de professionals de l’educació que creen ponts amb altres
professionals com ells que estan començant amb això de les TIC i
sobretot els Blocs.

CETEI

El CETEI neix de la mà de la Fundació Joan XXIII com un centre de
tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que té com a
objectiu mostrar les potencialitats de les tecnologies als ciutadans i a
les organitzacions.


Novadors

Novadors és una associació formada per experts en noves tecnologies i
educació i per professionals de tot l’àmbit educatiu, des d’Infantil a
l’universitari. Es va constituir en febrer del 2003.



Accionatura

Acciónatura és una de les primeres ONG espanyoles, sense ànim de
lucre, dedicada exclusivament a la protecció, millora i restauració dels
ecosistemes naturals. Espiral col·labora amb Accionnatura en la
campanya

Educación sin fronteras

La precària situació del sector educatiu, l’abisme de desigualtat enfront del principi d’igualtat d’oportunitats, la marginació de la dona, la consciència d’intercanvi desigual i el respecte al medi ambient són les principals raons que impulsen la labor de Educación Sin Fronteras.

 

Portal Innova

El Portal Innova neix arrel de la constitució del Foro por la Educación Pública, amb l’objectiu de facilitar un entramat de col·laboració i ajuda mútua per a les diferents iniciatives d’innovació educativa.

Quaderns Digitals

Quaderns Digitals és una revista digital que recull la temàtica de tecnologia i societat.

Dixio

Dixio ofereix traduccions i definicions en context a l’instant.

Vols sumar-te als en.red.a2?

[issuu width=420 height=297 backgroundColor=%23222222 documentId=111101110824-bb191553485b4b838d0f587dd0e27f58 name=espiral_2011-12_cat username=espiral tag=espiral unit=px id=32d8aef4-6339-1a07-c973-7d22017aeee9 v=2]

Shares
Share This