Equipo

Marta Sabadell

Marta Sabadell

Co-ambassador

Sóc Enginyera Industrial especialitzada en Organització, Gestió i Emprenedoria Industrial. M’agrada envoltar-me d’entorns on es potencien estratègies ètiques, sostenibles i pioneres. Encantada de col·laborar amb iniciatives que aprofiten la tecnologia i les innovacions empresarials per resoldre els nostres reptes socials i ambientals més urgents. Els meus interessos es troben dins de la Supply Chain, Operacions i Atenció al Client, especialment en aspectes com Estratègia, Consultoria, Digitalització i Emprenedoria.

Noelia Álvarez

Noelia Álvarez

Co-ambassador

 Ingeniera de Software especializada en entornos móviles, con más de 10 años de experiencia en proyectos de desarrollo. Apasionada por resolver problemas a través de la innovación y transmitir esa pasión a las futuras científicas e ingenieras.

Josep Ramón Planas

Josep Ramón Planas

Diseñador web

Docent, especialista en diseño web y en Learning Manage System Moodle. Webmaster de Espiral, Educación y Tecnología.
Rosa Prats Novau

Rosa Prats Novau

Technovation Lleida

@ciberespiral, @technovationcat i @llavorsdevincle

Nuria Sabaté Vallverdú

Nuria Sabaté Vallverdú

Technovation Tarragona

Mestra de primària al Departament d’Educació – Generalitat de Catalunya. Actualment, directora de l’escola Marià Fortuny. Formadora en competència digital docent i lideratge pedagògic. Presidenta de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia.
Share This