Equipo

Marta Sabadell

Marta Sabadell

Estrategia i suport a les mentores

Sóc Enginyera Industrial especialitzada en Organització, Gestió i Emprenedoria Industrial. M’agrada envoltar-me d’entorns on es potencien estratègies ètiques, sostenibles i pioneres. Encantada de col·laborar amb iniciatives que aprofiten la tecnologia i les innovacions empresarials per resoldre els nostres reptes socials i ambientals més urgents. Els meus interessos es troben dins de la Supply Chain, Operacions i Atenció al Client, especialment en aspectes com Estratègia, Consultoria, Digitalització i Emprenedoria.

Martina Guzmán

Martina Guzmán

Comunication manager, Mentora i coach

Pitch coach certificada a la metodologia Best3Minutes, Startup Mentor, emprenedora i impulsadora de l’emprenedoria femení. M’apassiona veure persones apostant pel seu talent i gosant perseguir els seus somnis. Treballo acompanyant emprenedores, emprenedors, Startups, i recentment també equips a nivell corporatiu, en el procés de desenvolupament de definir i donar veu a les seves idees a través d’un pitch.

Josep Ramón Planas

Josep Ramón Planas

Diseñador web

Docent, especialista en diseño web y en Learning Manage System Moodle. Webmaster de Espiral, Educación y Tecnología.
Rosa Prats Novau

Rosa Prats Novau

Technovation Lleida

@ciberespiral, @technovationcat i @llavorsdevincle

Nuria Sabaté Vallverdú

Nuria Sabaté Vallverdú

Technovation Tarragona

Mestra de primària al Departament d’Educació – Generalitat de Catalunya. Actualment, directora de l’escola Marià Fortuny. Formadora en competència digital docent i lideratge pedagògic. Presidenta de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia.
Share This