Equipo

Esther Subias

Esther Subias

Embaixadora i Directora del programa

Consultora, docent i directora de projectes tecnopedagògics, en col·laboració amb universitats i institucions públiques i privades, amb experiència en projectes internacionals. Especialitzada en el foment de les competències digitals del professorat i els i les professionals de l’educació. Aposto per les persones, per les dones i per les tecnologies, col·laborat amb entitats sense ànim de lucre i amb ànim de transformació social.

Membre de la Junta Directiva d’Espiral, involucrada en Technovation des del 2016.

Aintzane Morales

Aintzane Morales

Co-ambaixadora

Co-ambaixadora de Technovation des de 2019, soc una apassionada per l’educació, la tecnologia i la comunicació.

Espanya, Itàlia i Regne Unit han estat llars durant la formació professional. Observadora i pràctica, m’agrada aprendre de noves experiències i créixer gràcies a elles.

Marta Sabadell

Marta Sabadell

Estrategia i suport a les mentores

Sóc Enginyera Industrial especialitzada en Organització, Gestió i Emprenedoria Industrial. M’agrada envoltar-me d’entorns on es potencien estratègies ètiques, sostenibles i pioneres. Encantada de col·laborar amb iniciatives que aprofiten la tecnologia i les innovacions empresarials per resoldre els nostres reptes socials i ambientals més urgents. Els meus interessos es troben dins de la Supply Chain, Operacions i Atenció al Client, especialment en aspectes com Estratègia, Consultoria, Digitalització i Emprenedoria.

Martina Guzmán

Martina Guzmán

Comunication manager, Mentora i coach

Pitch coach certificada a la metodologia Best3Minutes, Startup Mentor, emprenedora i impulsadora de l’emprenedoria femení. M’apassiona veure persones apostant pel seu talent i gosant perseguir els seus somnis. Treballo acompanyant emprenedores, emprenedors, Startups, i recentment també equips a nivell corporatiu, en el procés de desenvolupament de definir i donar veu a les seves idees a través d’un pitch.

Rosa Prats Novau

Rosa Prats Novau

Technovation Lleida

@ciberespiral, @technovationcat i @llavorsdevincle

Nuria Sabaté Vallverdú

Nuria Sabaté Vallverdú

Technovation Tarragona

Mestra de primària al Departament d’Educació – Generalitat de Catalunya. Actualment, directora de l’escola Marià Fortuny. Formadora en competència digital docent i lideratge pedagògic. Presidenta de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia.
Josep Ramón Planas

Josep Ramón Planas

Diseñador web

Docent, especialista en diseño web y en Learning Manage System Moodle. Webmaster de Espiral, Educación y Tecnología.
Marisa Ruiz

Marisa Ruiz

Mentora

Especialista en màrqueting, comunicació i social media. Entusiasta de la tecnologia, innovació i educació. “Once you stop learning, you start dying” (Albert Einstein) és un dels meus lemes preferits. Soc defensora de la dona i de les seves vocacions tecnològiques.
Share This