Aprèn, construeix, canvia. Noies per al canvi. - Asociación Espiral, educación y tecnología
Dilluns, 17 Octubre 2016 06:46

Aprèn, construeix, canvia. Noies per al canvi.

Valorar aquest article
(0 vots)

 

 

Cada any, Technovation invita a equips de nenes i adolescents de tot el món a aprendre i aplicar les competències que són necessàries per a resoldre problemes reals a través de la tecnologia.

 

Comena una nova edició de Techonovation, el programa de tecnologia i emprenedoria en el que nenes d'entre 10 i 18 anys creen una app que resol un problema social (www.technovationchallenge.org).

Potser ja has vist el trailer oficial del programa:

La sessió oficial comença al gener, i finalitza amb la presentació on-line del projecte el 26 de abril. En aquest enllaç pots consultar una breu presentació del projecte.

En aquesta edició, el problema social que han d'identificar els grups ha d'estar situat entre una d'aquestes àrees (inspirades en els Reptes per a la Sostenibilitat de les Nacions Unides):

Pobresa · Medi Ambient · Pau · Equitat · Educació · Salut

Com comencem?

 • Explicant el programa a les noies de l'escola o centre educatiu. ​Podeu utilitzar la presentació anteriorment citada.
 • Animant a les noies a crear els seus propis grups (máxim 5 membres).
 • Buscant una mentora que les acompanyi i guiï en el procés (pot ser més de una mentora, per tal que puguin combinar la dedicació). En el cas que no trobeu mentores, nosaltres podrem ajudar a proporcionar-les.​ La dedicació de la mentora serà, aproximadament, d'entre 2 y 4 hores a la setmana. ​
 • Una vegada tingueu el grup, haureu d'inscriure'l al web de Technovation: www.technovationchallenge.org​. Des de l'Embaixada Regional, nosaltres accedirem a les vostres dades i a les dels vostre equips, de manera que us podrem contactar en el futur.

Què us oferim?

 • Suport continu a través de canals digitals, a través dels quals formarem una comunitat d'aprenentatge per a les mentores, gràcies al suport de dos Technovation Màster Educators i de l'Ambaixada Regional (Madrid i Barcelona).
 • Una sessió de benvinguda al projecte, per a tots els equips, que es realitzarà el 24 de novembre a Barcelona (s'ha previst una altra sessió a Madrid, data pendent de confirmar). Si no podeu assistir, us proporcionarem informació per mitjans electrònics.
  • Presentació del programa.
  • Fites.
  • El valor del treball en equip i amb les mentores.
  • Les tecnologies per a desenvolupar l'aplicació mòbil (configuració dels equips, eines i tutorials disponibles)
 • Una sessió de benvinguda especial Mentores, que serà virtual i ens ajudarà a entendre els punts clau i el calendari per portar els nostres equips cap a l'èxit.
 • Tips. Consells i assessoraments especials: emprenedoria, comunicació ... són grans temes i comptarem amb Coach expertes que ens ajudaran a abordar-los.
 • Dues sessions intermèdies per a tots els equips, que contribueixen a resoldre els problemes que puguin sorgir.

Esteu interessades?

El Technovation és un repte molt emocionant. No deixeu de inscriure-us a la web com mentores i / o d'animar les noies a fer el mateix com a participants. Envieu-també un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. perquè puguem oferir tota l'ajuda que pugueu necessitar.

Comptem amb vosaltres per acompanyar més noies cap a l'èxit!

Aquest any, serà Barcelona l'ambaixadora regional per a Espanya, gràcies a la col·laboració de dues organitzacions:

 

 

Llegir 13481 vegades Darrera modificació el Dimecres, 11 Gener 2017 20:58

Con el apoyo de: